Komer - Konténeres hulladékszállítás manager
Duplázza meg a hulladékszállítás hatékonyságát! Csökkents akár felére a költségeket, és az adminisztrációval töltött időt! A rendszer egyszerűségében rejlik a hatékonysága: hibák minimalizálása és a folyamatok gyorsítása.

Spórolhat a költségeken, hiszen jóval kevesebb időt és energiát kell szánnia az összetett számlázási és szervezési folyamatokra. Spórolhat a munkaerőn, hiszen kevesebb ember kell a hulladékszállítás koordinálására és adminisztrálására. Spórolhat az Ön értékes idejéből, hiszen pár kattintásra egyszerűsödnek a napi folyamatok követése.
Megnézem a bemutató videót
Árajánlatot kérek
A szoftverről bővebben
Átláthatóság
Mostantól minden munkatárs számára átláthatóvá válik a mindennapi fuvarszervezés. Egy rendszerben kezelheti a telefonon, e-mailben vagy akár online érkező konténer igényeket. Élőben láthatja, hogy melyik megrendelés milyen állapotban van, a színek és az ikonok segítenek a könnyedebb átláthatóságban. A szervezés pontosabbá és gyorsabbá válik a kényelmi funkciókkal és ezzel a hibák lehetősége is minimalizálódik. A fuvarokat a rendszeren belül, egy kattintással küldheti ki kollégája mobiltelefonjára, és ezután már indulhat is a fuvar teljesítése!
Pontos folyamatkövetés
Minden egyes megrendeléshez csak egy adatlapot kell kitölteni. Ezen követheti, hogy a konténere milyen státuszban van, mi a tartalma, melyik sofőr helyezte ki, vagy hozta el, illetve megtörténte-e már a számla kiegyenlítése. A számlaképet és a szállítólevelek számát is külön mentheti az adatlapokhoz, így tovább egyszerűsödik a pénzügyi folyamatkövetés és számlázás!
Számlázás
Rendszeres megrendelőinek és partnereinek a programból végezheti a számlázást. Egy-egy partnert kiválasztva, pár kattintással állíthatja össze a számla tartalmát, majd tetszés szerint szerkesztheti az összes elérhető számlatípust! Használja ki az E-számlázás előnyeit! Számlatartozás esetében a rendszer automatikusan kezeli a felszólításokat, így nem kell emberi erőforrásokra támaszkodnia a követelései alapos és precíz ügyintézésében.
Fuvarszervezés és térkép
A térképen megjelenítjük Önnek az összes megrendelését a kihelyezett konténerekkel együtt! Nem kell aggódnia, hogy esetleg elfelejtődött egy konténer: a rendszer nyomon követi a kirakások idejét, és ha az meghaladt egy Ön által megszabott limitet, akkor jelzi, hogy a konténer túl régóta van kihelyezve!
Statisztika
Minden egyes adat, amely a rendszerben rögzítésre kerül, részét képezi majd a pontos és összetett statisztikának, amit a rendszer nyújt! Pénzügyi teljesítmények, kirakások és elhozatalok konténer méret szerint, hulladéklerakókba szállított mennyiségek: gyakorlatilag minden fontos adatot elérhet egy kattintással!
Bevételek és költségek
A bevételek mellett fontos a költségek átlátható követése, hiszen így fog pontos számot kapni szolgáltatása nyereségességéről. A kiadásait külön statisztikákra bontva vezetheti, legyen szó a fogyasztásról, lerakóhelyi költségekről, vagy bármilyen egyéb költségről. A részletes statisztikákkal könnyebben átláthatja alkalmazottai által végzett munkát: a rendszer minden sofőrjének elmenti a teljesítményét, ami a teljesítménybérezéshez, vagy a napi elszámolások pontos alapjaként szolgálhat!